Rustvogn

Miljøvenlig rustvogn

Dieselbiler forurener mere ved lave omdrejningstal og korte ture. Derfor anbefaler vi altid en rustvogn med benzinmotor eller en hybrid. Dvs. en rustvogn, der er bruger både el og benzin. Vi mener, at der er fornuft i at vælge en mere miljøvenlig profil. Det er billigere for både miljøet og dig i længden. 

Rustvogn som du ønsker det

Vi tilretter og opkvalificerer et hvilket som helst karrosseri - der har den rette størrelse - til en rustvogn. Vi har mange års erfaring i produktion af rustvogne og er de eneste i Danmark, der fremstiller rustvogne. Vores stærke side er klart vores høje grad af faglighed og vores vilje til at lave lige præcis den rustvogn, som du måtte ønske. Vi stiller vores mange års erfaring med gode løsninger på rustvogne til din rådighed, så du får præcis den rustvogn, der passer til din forretning.

Vi har blandt andet lavet Danmarks endnu eneste miljøvenlige rustvogn til en kunde, der netop ønskede en mere grøn profil. Valget faldt på en smuk Lexus Hybrid Rustvogn, hvor bilens lave støjniveau, minimale aftryk på miljøregnskabet og det tidsløse design klart formidlede, at der er tale om en moderne begravelsesforretning.

Rustvogn motorcykel

Når vi siger, at vi siger, at vi kan bygge stort set alt om til en rustvogn, så mener vi det. Vi mangler ganske vist stadig at se den to-hjulede udgave af en MC rustvogn, men denne smukke BMW Motorcykel med sidevogn, udstyret som rustvogn, designet og produceret af karosseribyggeren.com, er et godt eksempel på vores håndværk.

Eksempler på rustvogne

Se nærmere på nogle af de rustvogne, som vi har fremstillet. Har du spørgsmål, så må du endelig kontakte os:

Fakta boks

Rustvogne i dansk design

I Faaborg hos karosseribyggeren.com er det karetmager og karrosseribygger Mogens Toftegaard, der er ansvarlig for design og sortiment af rustvogne. 

Rustvogn med specialfremstillede slæder

På alle rustvogne fra karoseribyggeren.com er slæden specialfremstillet og håndbygget dansk kvalitet. Den holder 350 kilo på 2 meter og 10 kilo ekstra pr. 10 centimeter som den elektriske slæde køres indad. På alle specialfremstillede elektriske dele er der lavet en manuel løsning også. Hvis du ønsker kan vi udstyre rustvognen med justerbart kistestop og lås på rullerne.

Service og reparation af rustvogne

Vi udskifter og servicerer alt interiør inkl. tæpper og gardiner i din eksisterende rustvogn samt reparerer og vedligeholder motor, slæde og det elektriske system.

Lånerustvogn

Står din rustvogn overfor et længere varende ophold på vores karrosseriværksted, stiller vi naturligvis en lånerustvogn til rådighed for din begravelsesforretning.

Kontakt karosseribyggeren.com ang. køb, service eller reparation af rustvogn:

Om rustvogne:

Kontakt Mogens Torpsgaard

Tlf.: 62 610 505

Email.: m@torpsgaard-design.dk